Tu si ,a ne vidim te

Published on 08/21,2011

Setala sam dugo...Ni sunce vise nisam osecala ,iako je napolju bilo 40'C . Sela sam u jedan mali restoran...malo da saberem misli..odmorim..pa nazad. Ljudi su prolazili kroz tu usku ulicicu. Zamor se cuo sa svih strana..nasmejani ljudi, deca. A ja kao u nekom transu. Sedim i gledam kroz njih, dok mi se suze slivaju niz lice. bilo je jace od mene.Krijem se iza velikih crnih naocara..mislim ne vidi me niko.Kao da sam bila sama. KAo da je vreme na trenutak stalo.Ponekad osetim samo povetarac.. i nista drugo, i nikog vise.

Jos uvek me je drzao za ruku..jos cujem njegov glas..nesto pokusava da kaze. Gleda me, ne progovara. Znamo vec sve.Sta sada misli, sta sada zeli.

Iako je otisao..jos osecam njegovo prisustvo.Kao da je tik uz mene..a...nema ga. Neka je i bio samo tren...neka je to bio i samo jedan pogled..par reci..kroz sapat...To mi je bilo potrebno. Da kazem da zivim opet za sledeci pogled, za mali dodir...da..To je ono sto me drzi u zivotu. Jos koji tren setacu ulicama tvog grada..Pamticu sve ulice kojima smo prolazili.Cekacu mozda da se pojavis iza nekog ugla. Da mi kazes...ne ne, ne moras reci ni rec.

Znam. Znas i ti. Volim do beskraja


Comments

  1. 08/21,2011 | 16:36

    Vecno je tvoj!

  2. 08/21,2011 | 17:17

    Zauvek moj!

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me